duminică, 31 ianuarie 2010

Mi-am luat patru clame noi

Roz, verde, rosie, albastra. Cu care-mi sta mai bine?




Sa va zic: toate ma prind la fel de bine :)). Ma alintam si eu. Important e ca nu-mi intra blanita in ochi si nu ma irit. Nu, nu-mi fac breton!

12 comentarii:

  1. Catzelushul e perfekt ku orice clame care nu i-ai pune-o...e o dulceatza..... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc! dulceata de capsune ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Roxi, Imi pare foarte bine sa mai descopar un blog romanesc dedicat animalutelor. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Brandusa! Si eu ma bucur ca ne-am gasit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Roxy,vreau sa te intreb ceva.eu am un catelus de rasa bichon frize.(e baietel)cand e foarte cald,e inregula sa ii fac codita?nu osa rada nimeni de el nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Mary, bichon frise cu blanita prinsa in codita n-am prea vazut, pentru ca blanita lor se coafeaza intr-un anume fel si sta mai "tapata". dar cu siguranta nu o sa rada nimeni de catelusul tau. sau daca o sa rada, o sa fie in sens pozitiv, cum se intampla si in cazul meu :). poti chiar sa-i faci o poza, sa o pun pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hello Roxy!!!
    Io sunt Jojo,sunt fetita Bichon Bologeneze.Am trei luni si un pic si sunt din Brasov.Imi prind bine sfaturile tale.Am sa le printez sa le dau alor mei sa le citeasca.Esti si tu de prin zona?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Roxy, eu sunt Bijoux, un bichon havanesse de 6 luni, alb cu negru si locuiesc cu familia mea in Constanta. Ai mei ma iubesc nespus de mult Cand m.am tuns prima data, medicul veterinar a spus ca trebuie sa ma sedeze ca altfel nu o sa stau, ceea ce au si facut. Ai mei au aflat apoi cu groaza de la alti stapani de catei ca e o mare prostie sa fie sedat animalutul cand e tuns, ca sunt si alte metode. Am vazut pe blogul tau ca n.ar trebui sa avem par pe ochi ptr. ca e jenant si iritant, eu chiar am acele urme mai inchise la culoare la ochi, probabil ca ma irita dar, tot la cabinet, cand m.au tuns, au spus ca trebuie sa am breton ca altfel ma orbeste soarele. Nici nu stiu ce sa mai cred si ai mei sunt tare dezorientati. Nu prea mai stiu cum sa procedeze. Drept e ca si pe mine ma cam incurca firele alea, si cele de sub ochi si cele de deasupra. Mi.am pus si eu clamite si mi.am facut codita, eram tare dragalas.Poate imi spui tu cum ar trebui sa procedeze cu mine, sa.mi tunda mai scurt firele de par ca sa nu.mi intre in ochi, sau....

    RăspundețiȘtergere
  9. Bijoux, cred ca ai putea sa-ti tunzi firele de par care-ti intra in ochi si care nu pot fi prinse cu clame sau, daca vrei sa simplifici, iti poti face un breton mai scurt. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. ooo...e atat de frumoasa catelusa,,, am si eu un bichon maltez il cheama Ronny:X

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am un yorkshire mascul de aproape 3 luni si se intelege perfect cu bichonul prietenei mele care are aproape 3 ani.sunt foarte fericiti cand se vad.super catelusa ta ... .Din poze vad ca este argintie..minunat.Eu sunt din Bz..mi-ar place sa mai vb pe site.

    RăspundețiȘtergere
  12. ii sta foartee bine cu toatre 4...e o dulceata de afinee

    RăspundețiȘtergere

 
Director web Pets TopOfBlogs toateBlogurile.ro Free Hit Counter