sâmbătă, 3 martie 2012

Bichonilor, haideți pe LumeAnimalelor.ro

Dragi bichoni pufoși,

De aproape o lună de zile m-am mutat pe LumeAnimalelor.ro, prima revistă online din România adresată iubitorilor de animale de companie, mai exact de câini și pisici, care oferă zilnic informații despre sănătate, nutriție, beauty sau dresaj, cu sprijinul medicilor veterinari, dresorilor și psihologilor. Revista mai oferă interviuri cu vedete care povestesc despre pasiunea lor pentru animale, precum și noutăți din lumea întreagă despre câini și pisici. Galeriile foto și video nu lipsesc nici ele.

Nu lipsește nici rubrica mea, Viață de Bichon by Roxy, căci de aia vă invit acolo. Bichonii care mai au întrebări despre dietă, despre blăniță, ochișori sau urechiușe pot să-mi pună întrebările direct acolo, pentru că aici, pe blog, voi intra tot mai rar și este foarte posibil să nu văd comentariile, cum de altfel s-a mai și întâmplat.

Vă îmbrățișez pe toți, pufoșilor, și aștept să ne întâlnim din nou!

5 comentarii:

  1. am si eu o pufosenie acasa si este ca si un copil pentru mine

    RăspundețiȘtergere
  2. Inteleg perfect ce spui! Si eu sunt ca un copil pentru ai mei! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

    RăspundețiȘtergere
  4. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

    RăspundețiȘtergere

 
Director web Pets TopOfBlogs toateBlogurile.ro Free Hit Counter