duminică, 14 martie 2010

Week-end la munte

O zi am petrecut-o la derdelus, la Bran. Am alergat si am latrat la copii cat m-a tinut gura.





7 comentarii:

  1. Ce frumos!
    Dar unde esti?
    Sper ca esti bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Corina, a fost o pauza nedorita. Sper sa revin curand. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut,chiar am citit fiecare articol din bloguletzul tau,e foarte frumos.eu vreau sa-mi achizitionez un bichon maltez curand,dar tot caut si nu gasesc,am inteles ca cel mai bine e sa aiba pedigree .poti sa-mi dai niste sfaturi si sa-mi recomanzi de unde sa il iau :| sunt tare nedumerita.
    ms mult lasami id-ul sau mail-ul tau

    RăspundețiȘtergere
  4. Laura, poti incerca la canisa aceasta: http://www.lorasmaltese.ro/. problema e ca s-ar putea sa trebuiasca sa astepti, daca nu au pui disponibili momentan. in cazul asta, tot ei cred ca te-ar putea indrepta spre o canisa de incredere din strainatate. eu zic ca merita asteptarea si banutii in plus.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna. Acum am descoperit si eu blogul tau.. I'm not a blog person, dar blogul tau l-am citit pe nerasuflate... Am obs insa ca nu ai mai postat de mult.... Sper ca esti bine, te asteptam cu nerabdare. Eu sunt Blanche tot o bichonita malteza :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hau hau . Hello bichonitzo. In primul rand sa stii din prima ca NU MA DAU LA TINE :D Idealul meu canin e una inalta ca mine :)). Daca vrei putem fi amici :D Te ling pe bot , si te astept si pe la mine pe blog
    http://lillyofthevalley.ablog.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit fiecare articol al blogului tau , eşti foarte drăguţă .

    RăspundețiȘtergere

 
Director web Pets TopOfBlogs toateBlogurile.ro Free Hit Counter